۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۳ تير

كارگاه آموزشي توانمند سازي و بهبود كيفيت فرايند ها و عملكرد هاي آموزشي و نظارتي

كارگاه آموزشي توانمند سازي و بهبود كيفيت فرايند ها و عملكرد هاي آموزشي و نظارتي به همت دبيرخانه نظارت و ارزيابي دانشگاه اصفهان و با همكاري دانشگاه غير انتفاعي شيخ بهايي برگزار شد.


كارگاه آموزشي توانمند سازي و بهبود كيفيت فرايند ها و عملكرد هاي آموزشي و نظارتي به همت دبيرخانه نظارت و ارزيابي دانشگاه اصفهان و با همكاري دانشگاه غير انتفاعي شيخ بهايي برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews كارگاه آموزشي توانمند سازي و بهبود كيفيت فرايند ها و عملكرد هاي آموزشي و نظارتي دانشگاه و موسسات آموزش عالي استان اصفهان با حضور بيش از 60 تن از مسئولان و كارشناسان زير نظام هاي آموزش عالي استان روز پنجشنبه 5 دي 98 در محل دانشگاه غير انتفاعي شيخ بهايي برگزار شد.

در اين كارگاه يك روزه كه از سوي دبيرخانه هيات نظارت و ارزيابي آموزش عالي استان و با همكاري دانشگاه غير انتفاعي شيخ بهايي برگزار شد. دكتر آهون منش رئيس اتحاديه دانشگاه ها و موسسات غير انتفاعي در سخنان كوتاهي به بيان مشكلات موسسات غير انتفاعي پرداخت و افزود، موسسات غير انتفاعي انتظار دارند در شرايط موجود حداقل به اندازه 10% دانشجويي كه در اختيار دارند مورد توجه مسئولان وزارت علوم قرار گيرند.

رئيس اتحاديه دانشگاه ها و موسسات غير انتفاعي با انتقاد از عدم وجود نگرش اقتصاد آموزش عالي در ساختار وزارت علوم بزرگترين مشكل اين بخش از آموزش عالي را يكسان نگري غير انتفاعي ها با دانشگاه هاي دولتي در آيين نامه ها و بخشنامه هاي مربوط به جذب هيات علمي، قوانين و مقررات آموزشي و ... برشمرد و خواستار تدوين شيوه نامه هاي اجرايي و آموزشي خاص براي  اين دسته از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي شد.

دكتر آهون منش سپس افزود، علي رغم وجود مشكلات و بي مهري هايي كه به اين بخش خصوصي از آموزش عالي مي شود اين موسسات با تمام توان ارتقاء كيفيت آموزشي را هدف قرار داده اند و محكم و استوار براي رسيدن به اين هدف تلاش مي كنند و همانگونه كه در عرصه آموزش عالي حضور داشته اند، استوار به فعاليت علمي و پژوهشي شان  نيز ادامه خواهند داد.

در ادامه اين كارگاه يك روزه دكتر سيد حميد رضا شاوران، دبير هيات نظارت و ارزيابي آموزش عالي استان ضمن تشكر از مسئولان دانشگاه شيخ بهايي در برگزاري اين كارگاه بر ضرورت استمرار برگزاري كارگاه هاي آموزشي با هدف توانمند سازي و ارتقاي كيفيت و فرايند هاي آموزشي و نظارتي در تمام زير نظام هاي آموزش عالي استان تاكيد كرد و افزود، متاسفانه افت تعداد دانشجو در طي سال هاي اخير به عاملي مشكل ساز و آزار دهنده براي تمام زير نظام هاي آموزشي عالي تبديل شده است و اين مشكل در  در موسسات غير انتفاعي پر رنگ تر بوده است.

دبير هيات نظارت و ارزيابي آموزش عالي استان، توسعه بي رويه مراكز آموزش عالي در يك مقطع زماني آن هم بدون توجه به زير ساخت ها و استاندارد هاي مورد نياز و عدم نگاه به شيب كاهشي جمعيت كشور را يكي از عوامل بروز مشكلات امروز آموزش عالي استان برشمرد و با اذعان به اينكه تدوين شاخص هاي نظارتي و ارزيابي و تضمين كيفيت، متناسب با هر زير نظام آموزشي يك ضرورت است اظهار داشت اين شاخص ها در كارگروه هاي تخصصي وزارت عتف در حال تهيه است كه انتظار مي رود تا پايان سال جاري به تصويب رسيده و ابلاغ شود.

دكتر شاوران همچنين بر ضرورت توجه بيشتر به بنيان هاي علمي و تخصص گرايي در گسترش رشته ها در هريك از زير نظام ها و همچنين همسو سازي امر پژوهش در كنار آموزش و حركت به سمت توليد علم نافع تاكيد كرد.

خاطر نشان مي سازد در اين كارگاه دكتر مرتضي حاج حسيني معاون دانشجويي دانشگاه اصفهان و دبير كميسيون موارد خاص استان نيز به تبيين شيوه نامه هاي اجرايي اين كميسيون در بررسي موارد و مشكلات آموزشي دانشجويان پرداخت و هر يك از كارشناسان حوزه هاي ستاد شاهد و ايثارگر، آموزش و نظام وظيفه در دو بخش تخصصي صبح و عصر ضمن ارائه مطالب حيطه اختصاصي خود به سوالات شركت كنندگان در اين كارگاه پاسخ دادند.

تاریخ:
1398/10/11
تعداد بازدید:
864
منبع:
Powered by DorsaPortal